Home / Zanimljivosti / Post Malone povređuje skočni zglob nakon što je upao u još jednu rupu na pozornici

Post Malone povređuje skočni zglob nakon što je upao u još jednu rupu na pozornici

“Ako moji plesni pokreti nisu 100 posto, morate mi oprostiti večeras”, rekao je publici

ZAŠTO SE POSTY stalno ovako povređuje tokom svojih emisija? Otprilike mjesec dana nakon što je morao biti hospitaliziran nakon pada na bini, Post Malone je ponovo postao žrtva loše postavljene rupe na bini i izvrnuo gležanj tokom nastupa.

Tokom svoje emisije u Atlanti u srijedu, Malone je prevrnuo gležanj nakon što je ušao u malu rupu. TikTok ga je uhvatio kako šepa i kleči na trenutak prije nego što nastavi.

“Postoje male rupe na sredini bine iz kojih izlazi vatra, što je prilično jebeno gadno, ali sam samo malo izvrnuo gležanj na toj rupi”, rekao je publici nakon pada. “Dakle, ako moji plesni pokreti nisu 100 posto, morate mi oprostiti večeras, dame i gospodo. Daću sve od sebe.”

Obožavatelji su u komentarima nekih TikToksa poslali ohrabrujuće poruke pjevačici. „Blago njemu duše! Uf, zabolelo me je samo gledanje”, napisao je jedan fan. “Jadnik, voli ono što radi i znaš da je bio uznemiren zbog ovoga”, napisao je drugi. “Imam puno poštovanja prema ovom čovjeku! Očigledno je u bolovima, ali je nastavio šou. On je kralj”, dodao je treći.

 

Tokom nastupa u St. Louisu sredinom septembra, Malone je zadobio povredu rebra nakon što je pao dok je izvodio svoju hit pjesmu “Circles”. Malone je nesvjesno ušao u rupu na podu na bini koja se koristi za prebacivanje opreme do benda iz podzemlja. Malone nije shvatio da su vrata na podu još uvijek bila otvorena kada je upao.

Dok se još uvijek hvatao za rebra, Malone je prošao i zatvorio svoj koncert u St. Louisu skraćenim setom koji uključuje “Rockstar”, “Cooped Up” sa Roddy Ricchom, “Sunflower” i “White Iverson”.

Zbog povrede, Malone je morao da odloži nastup u Bostonu, koji je prvobitno bio zakazan za 24. septembar. Veoma mi je teško da dišem, a kad god dišem ili se krećem osećam kao ubod bol”, napisao je na Instagramu. u to vrijeme.

„Sada smo u bolnici, ali sa ovim bolom, ne mogu večeras da radim nastup. Tako mi je jebeno žao”, nastavio je. “Ulaznice za večerašnju predstavu za sve će važiti za termin koji planiramo upravo sada. Još jednom, jebeno mi je žao. sve vas mnogo volim. Osjećam se užasno, ali obećavam da ću vam se ovo iskupiti. Volim te Boston, vidimo se uskoro.”

Preuzeto sa rollinstone.com

About admin

Check Also

Apple iPad postaje skuplji, šareniji; iPad Pro dodaje M2 i 5G

Oba modela, zajedno sa novim dodacima, biće dostupna od 26. oktobra. iPads ove jeseni će …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *