Home / Lifestyle / ‘Mama nas je odijevala isto do 4. razreda osnovne škole, što je bilo zabavno. Čak se i sada znamo slično odjenuti’

‘Mama nas je odijevala isto do 4. razreda osnovne škole, što je bilo zabavno. Čak se i sada znamo slično odjenuti’

Modno osviještene sestre velike su ljubiteljice boja po kojima se danas često i usklađuju, kada zajedno izlaze.

Da je dobar stil u obitelji, potvrdile su prekrasne sestre Ana i Iva Mazalin koje su našem Goranu Čižmešiji pozirale u odjevnim kombinacijama bez greške. Ana je studentica ekonomije, dok Iva studira pravo. Za Divu su ispričale kako za Anu kažu da je obiteljska stilistica. Ona, pričaju nam sestre, svima kupuje robu i većinom im se sve svidi.

diva.vecernji.hr
Foto:  Goran Čižmešija

– Trendove baš ne pratimo, više smo za klasičnije stvari koje onda ponekad kombiniramo s nečim što je trendi – ispričale su za blizanke i dodale kako ih mamam isto odijevala do 4. razreda osnovne škole. To im je, kažu, bilo zabavno, a čak se i danas dogodi da se jako slično odjenu. Sve ovisi o raspoloženju.

– Jakne, košulje i majice razmjenjujemo, ali hlače i obuću ne jer nosimo različite veličine. Volimo puno boja; ljubičastu, narančastu, žutu, crvenu i zelenu te smo rijetko kada u crnom. Često se usklađujemo po bojama kada zajedno izlazimo, ali danas nismo jer smo išle na različita mjesta. Ponekad se uskladimo i s mamom – ispričale su modno osviještene Ana i Iva.

diva.vecernji.hr
Foto:  Goran Čižmešija

Ana je pozirala u outfitu koji ne prolazi nezamijećeno, sastavljenom od neutralnih bež nijansi kojem je dodala efetkan žuti top i dizajnersku torbu. Ivin su izbor bile efektne kaubojske čizme koje su i ove sezone “vladarice” ulične mode, a crno-bijeli model super je odmak od klasike. Dao je cool notu kombinaciji sastavljenoj od prsluka i sakoa, što izgleda jako chic.

Ako ste u potrazi za novim kaubojkama, obratite pozornost na modele koje smo izdvojili u galeriji

Kaubojke su i ove jeseni zvijezde ulične mode: Ako još niste, sad je super vrijeme da u kolekciju dodate cool model
Foto:  Mango
Preuzeto sa vecernji.hr

About admin

Check Also

Znate li zašto stjuardese i piloti nemaju iste pojase kao putnici? Nekoliko je razloga…

Piloti imaju pojaseve sa pet tačaka, a stjuardese pojaseve u četiri tačke, ali putnici imaju …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *